Menu Sluiten

OVER GENERATIONS

Stichting Generations zet zich in voor  het bevorderen van het netwerk tussen de Afrikaanse gemeenschap in Groningen en hun mede inwoners, en we staan ze bij waar nodig. Generations is een open stichting. Dat betekent dat onze organisatie en het bestuur uit mensen van verschillende nationaliteiten en culturen bestaan. In de vier jaar dat onze stichting actief is, hebben we een goede samenwerking en vertrouwensrelatie opgebouwd met onder andere de Gronings-Afrikaanse gemeenschap, Gemeente Groningen, verschillende voetbalclubs, Groningse ondernemers, onze sponsoren en vrijwilligers, en MJD Groningen.

VISIE

Wij zijn ervan overtuigd dat samen dingen doen en ervaren de basis is om jouw wereld te laten zien, en die van de ander ook te leren kennen. En door een ander tijd en aandacht te geven, bloeit hij of zij op. Op die manier willen we de Afrikaanse cultuur laten zien aan mensen met een andere culturele achtergrond, en omgekeerd. Zodat we samen dingen doen en ervaren, van elkaar leren, en ook kunnen samenwerken.

MISSIE

Stichting Generations wil de saamhorigheid en diversiteit in de stad Groningen vergroten, door contact tussen mensen met verschillende culturele achtergronden te bevorderen. Dat doen we door jaarlijks evenementen te organiseren, samen te werken met verschillende organisaties en individuen, en onze achterban bij te staan waar nodig.